Verzekering

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Meer informatie over vergoedingen vindt u op
www.allesoverhetgebit.nl/vergoedingen-checken

Voor personen tot 18 jaar valt onze behandeling in de basisverzekering en wordt dan ook voor 100% vergoedt. Personen van 18 jaar of ouder kunnen zich aanvullend verzekeren voor tandheelkundige hulp. De vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is afhankelijk van het verzekeringspakket welke u zelf heeft afgesloten. U kunt daarover informatie verkrijgen bij uw zorgverzekeraar.

In onze praktijk kunnen we een nauwkeurige berekening maken van de eigen bijdrage voor een voorgestelde behandeling. We werken met een app, Pien Support, waarmee we inzicht hebben in de vergoeding van uw aanvullende tandarts- en/of basisverzekering. Bij bedragen boven de 250 euro zullen we u een begroting en/of Pien Support-print meegeven, zodat u weet wat u aan kosten kunt verwachten.  

Neem direct contact op

Mondzorg Schot
Walcherseweg 168
4334 NB Middelburg

T 0118 641 376
E info@mondzorgschot.nl
KVK 2015 7547
IBAN NL47 RABO 0153 8279 20