Team

 

Tandarts Jorian Schot

jorian tandarts middelburgJorian (1984) is in 2007 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben in praktijken in Yerseke en Goes is hij sinds 2014 van maandag tot vrijdag werkzaam in Middelburg,
Als algemeen practicus beheerst hij alle facetten van het vak, met bijzondere interesse in esthetische tandheelkunde (verfraaiing gebit) en wortelkanaalbehandelingen.


"Tandarts is een prachtig vak, dat uitdagingen op technisch en contactueel gebied heeft. Ik weet niet wat belangrijker is; een goede omgang met de patiënten, die in veel gevallen toch wat gespannen binnenkomen, of om de dagelijkse behandelingen goed, of liever nog- perfect, uit voeren.
De afwisseling van het vak is zo mooi, het ene moment leer je een vijfjarige hoe hij goed zijn kiesjes moet poetsen, het andere moment plaats je een fraaie frontbrug bij een oudere dame, die na tientallen jaren `achter de hand` lachen opeens een zelfverzekerde glimlach heeft."

Preventie-assistente Miriam Olipitz

Miriam is al tien jaar een vertrouwd gezicht in de praktijk. Ook heeft ze in die jaren ervaring opgedaan bij praktijken in de regio. Ze voltooide haar opleiding tot tandartsassistente in 1995. Sinds 2007 is Miriam ook bevoegd preventie-assistente.

 

 

 

 

 

Tandartsassistente Kim Lammers


tandarts assistente kim lammersKim werkt sinds medio 2014 in onze praktijk. Ze heeft ruim vijf jaar ervaring opgedaan bij een andere praktijk in de regio. Kim houdt zich naast assisteren bezig met het stroomlijnen van de organisatie en het opstellen van protocollen. 

Neem direct contact op

Mondzorg Schot
Walcherseweg 168
4334 NB Middelburg

T 0118 641 376
E info@mondzorgschot.nl
KVK 2015 7547
IBAN NL47 RABO 0153 8279 20